Dan odprtih vrat Doma sv. Jožef Celje

20.5.2018 ob 16:00 Celje Dom sv. Jožef, Starostnik, Kultura
Vabljeni! Vabljeni!

Dom sv. Jožef Celje (Plečnikova ulica 29), vabi ob 10. obletnici varstva starejših, na dan odprtih vrat pod geslom "Omejenost telesa ni ječa duha", ki bo 20. maja 2018.

Gre za začetek še zadnje dejavnosti v Domu sv. Jožef, varstva starejših, ko se je vanj vselila prva stanovalka. Letos praznujejo že deseto obletnico delovanja in bo dan še posebej pomenljiv, saj je na binkoštno nedeljo. Pestro popoldansko dogajanje bodo začeli ob 16. uri s kratko akademijo ob obletnici delovanja, ter uprizoritvijo veseloigre Čudni snubci, v izvedbi mladih župnije Celje-sv. Jožef. Dan bodo sklenili s koncertom v atriju (oziroma v Kardinalovi dvorani v primeru dežja). 

Nastopajo: solist Matjaž Robavs, Tomaž Plahutnik – citre, sopranistka Valerija Šoster z vokalno skupino Caruso, Fantje z Jožefovega hriba, Godba na pihala s Svetine ter mladi župnije Celje-sv. Jožef.

Spored:

  • Godba na pihala s Svetine
  • 16.00 pete litanije pri kapeli
  • 16.45 slavnostni program: Zbor stanovalcev Doma, Zbor zaposlenih Doma, Fantje z Jožefovega hriba, sopranistka Valerija Šoster z vokalno skupino Caruso
  • 19.30 veseloigra "Čudni snubci", uprizarjajo mladi župnije Celje-sv. Jožef
  • 20.00 koncert ljudskih napevov: Matjaž Robavs, Tomaž Plahutnik

V primeru dežja prireditev v Kardinalovi dvorani, sicer v atriju Doma sv. Jožef Celje.

VSTOP PROST - VABLJENI!