Dogodki v Hiši kruha pri Svetem Duhu nad Škofjo Loko

26.1.2013 Sveti Duh nad Škofjo Loko Duhovni program
Uršulinski samostan - foto - SŠK Uršulinski samostan - foto - SŠK

V domu duhovnosti Hiša kruha, ki se nahaja pri Svetem Duhu nad Škofjo Loko, sestre uršulinke skupaj z laiki in nekaterimi duhovniki pripravljajo različne programe. V januarju 2013 se bodo zvrstili naslednji dogodki:

Adoracija

V noči s četrtka, 3. na petek, 4. januarja 2013, je potekala celonočna adoracija v Kapeli presvetlega obličja. Potrebne so prijave.

Delavnica Razvoj osebnosti – ključ do sreče in uspeha

Delavnica z naslovom Razvoj osebnosti – ključ do sreče in uspeha je bila v soboto, 5. januarja 2013. Vodila jo je Marjeta Čampa.

Sočutna.si

V okviru programa za ženske Sočutna.si je v soboto, 19. in v nedeljo, 20. januarja 2013, potekala delavnica za osebno in duhovno rast z naslovom Zdravljenje ranjenega samospoštovanja. Program so poleg s. Veronike Verbič ŠS vodile redovnice iz Hiše kruha.

Angelin dan za otroke

Angelin dan za otroke od 6. do 11. leta bo potekal v soboto, 26. januarja 2013. Vodijo sestre uršulinke z animatorji.

V omenjenem domu po dogovoru sprejemajo posameznike ali različne skupine na dneve počitka, osebnega študija ali osebne duhovne vaje. Nudijo možnost za osebni pogovor, svetovanje in vključitev v psihoterapevtski proces za posameznike, pare in družine po relacijskem modelu p. Christiana Gostečnika OFM.


Dodatne informacije dobite v Inštitutu za celostno rast osebnosti, ki deluje v Hiši kruha pri Svetem Duhu, GSM: 041/765–496, e-naslov: [email protected].