Dogodki v Hiši kruha pri Svetem Duhu nad Škofjo Loko

14.12.2013 Sveti Duh nad Škofjo Loko Duhovni program

V domu duhovnosti Hiša kruha, ki se nahaja pri Svetem Duhu nad Škofjo Loko, sestre uršulinke skupaj z laiki in nekaterimi duhovniki pripravljajo različne programe. V decembru 2013 se bodo zvrstili naslednji dogodki:

V noči s 5. na 6. december 2013 bo v Kapeli presvetlega obličja celonočna adoracija v tišini. Vabljeni molivci in molivke. Potrebne so prijave.

Svetopisemske duhovne vaje bodo od 6. do 8. decembra 2013. Vodi biblicistka s. dr. Snežna Večko OSU.

V okviru letnega programa za ženske Sočutna.si 2013/14 bo v soboto, 14. decembra 2013, delavnica Rodovitnost mojega življenja. Vodita Ivanka Kržišnik, vms. (Fertility Care) in s. dr. Marjeta Pija Cevc.

V omenjenem domu po dogovoru sprejemajo posameznike ali različne skupine na dneve počitka, študija ali osebne duhovne vaje. Nudijo možnost za osebni pogovor, svetovanje in vključitev v psihoterapevtski proces za posameznike, pare in družine po relacijskem modelu p. Christiana Gostečnika OFM.

Dodatne informacije o navedenih programih dobite v Inštitutu za celostno rast osebnosti na GSM: 041/765–496 ali po e-pošti na naslovu: [email protected].