Duhovni vikendi Ignacijevega doma v velikonočnem času

6.5.2022 Ljubljana Duhovne vaje, Velika noč

Vabljeni, da se v mesecu maju udeležite katerega od programov Ignacijevega doma duhovnosti in sicer:

Duhovni vikend ob filmu: Ivanovo otroštvo
Film Andreja Tarkovskega je vojni film, ki pa ne prikazuje nasilja, temveč govori o izgubljenih otroških sanjah, o prijateljstvu, bolečini, spravi, upanju. K doživetju umetniške stvaritve ruskega režiserja bodo pripomogli ozračje tišine in molitve, sprehodi, izmenjava vtisov in izkušenj v skupini. 
Vodi p. Janez Poljanšek DJ
Datum: 6.-8. maj

Dnevnik hvaležnosti: "Ustavi se, da te duša ujame"
Toliko hitimo, da je res prav in dobro, da se ustavimo. Zato, da najdemo stik s seboj, stik z vsem, kar nam je dano – in s tem stik z Bogom, ki je véliki Darovalec.
Vodi p. Milan Bizant DJ.
Datum: 12.-15. maj

Duhovne vaje za notranje ozdravljenje
Notranje rane zaznamujejo in negativno obarvajo celostno doživljanje sebe, drugih, življenja in Boga. Kako naj odrastemo in polno zaživimo, kako naj rane celijo, kako do odpuščanja in sprave?
Vodi p. Mio Kekić DJ.
Datum: 26.-29. maj

Binkoštni vikend
Sv. papež Pavel VI. je nekoč zaklical, da je Sveti Duh tisto, kar Cerkev najbolj potrebuje: »On je veter njenih jader, njen tolažnik, izvir karizem in pesmi, izvir miru in veselja …
Vodi p. Mio Kekić DJ.
Datum: 3.-5. junij

Vsak program ima na spletni strani Ignacijevega doma duhovnosti priložen prijavni obrazec, za informacije in prijave pa nas lahko tudi pokličete na 051613374, od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro, ali nam pišete na [email protected].