Informativna dneva v katoliških izobraževalnih ustanovah

15.2.2019 Cerkev na Slovenskem Izobraževanje , Katoliška šola, Katoliški inštitut, Mladina

Informativna dneva bosta potekala na Teološki fakulteti UL, na Katoliškem inštitutu ter na katoliških gimnazijah v petek, 15. februarja 2019, ter v soboto, 16. februarja 2019.

Teološka fakulteta Univerze v Ljubljani 
Na informativnih dnevih bodo udeleženci spoznali študijske programe prve stopnje in enovitega magistrskega študija ter predstavitev študijskega programa Teološki in religijski študiji, dvodisciplinarni študijski program Teološki študiji, ki se izvaja v povezavi s Filozofsko fakulteto Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru in enoviti študijski program druge stopnje Teologija.

Termini: v petek, 15. februarja 2019, ob 10. in 15. uri ter v soboto, 16. februarja 2019, ob 10. uri na Teološki fakulteti UL v Ljubljani, Poljanska cesta 4, in v Mariboru, Slovenska ulica 17.

Fakulteta za poslovne vede pri Katoliškem inštitutu
V petek, 15. februarja, ob 15.00 in v soboto, 16. februarja, ob 10.00 so vabljeni novi študenti, ki jih zanima univerzitetni, magistrski oz. doktorski študij ekonomije, managementa ali poslovnih ved, da se udeležijo informativnih dni fakultete. Udeleženci se dobijo v prostorih na Krekovem trgu 1 v Ljubljani (2. nadstropje). Sodelavci in študenti bodo na kratko predstavili fakulteto, odgovorili na vprašanja ter predstavili nove prostore fakultete. Na informativnih dnevih bodo organizirali zajtrk oz. čaj, zato prosijo, da udeležbo predhodno najavite po elektronski pošti na: [email protected].

Informativna dneva na katoliških gimnazijah
Informativna dneva za vpis v srednje šole bosta v petek, 15., in soboto, 16. februarja.

Več informacij o posamezni šoli najdete na njihovih spletnih straneh ali na skupnem portalu solstvo.rkc.si.