Informativni dnevi 2014 na Fakulteti za poslovne vede

14.2.2014 ob 14:00 Krekov trg 1, Ljubljana

V petek 14. februarja in v soboto 15. februarja sta na Fakulteti za poslovne vede pri Katoliškem inštitutu potekala informativna dneva za vpis v študijskem letu 2014-15.

Značilnosti, posebnosti in prednosti programa Poslovne vede, katerega glavni cilj je oblikovati uspešnega, odgovornega in podjetnega posameznika, je zainteresiranim bodočim študentom predstavil dekan doc. dr. Žiga Andoljšek. Izpostavil je, da je študij na Fakulteti za poslovne vede usmerjen k posamezniku ter da poteka v majhnih skupinah v povezavi s prakso. Študentu poleg strokovnih znanj s področja poslovnih ved (ekonomija, pravo, tuji jeziki, management) nudi tudi vsebine s področja humanistike, etike in religij (filozofija, etika, družbeni nauk Cerkve, človekove pravice in dolžnosti). Fakulteta sodeluje s priznanimi tujimi univerzami in omogoča spoznavanje institucij EU, zlasti preko možnosti stažiranja v Evropskem parlamentu.

Za več informacij je na voljo vodstvo fakultete in spletna stran www.katoliski-institut.si, natančne informacije o vpisu pa so na voljo na http://www.katoliski-institut.si/sl/fpv/vpis

Postani odgovoren in uspešen podjetnik!
- individualen pristop,
- možnosti štipendiranja,
- lokacija v središču Ljubljane,
- praktično usposabljanje: SAP University Alliance,
- stažiranje v Evropskem parlamentu,
- certifikati Cambridge English,
- študentske izmenjave,
- vrednote etičnega in odgovornega poslovanja.