Osebno spremljane duhovne vaje in duhovni seminar p. Zvjezdana Linića

25.9.2012 Kančevci Duhovne vaje
Dom duhovnosti Kančevci Dom duhovnosti Kančevci

V Domu duhovnosti Kančevci bo od petka, 14., do nedelje, 16. septembra 2012, potekal duhovni seminar, ki ga bo vodil frančiškan p. Zvjezdan Linić. S pomočjo razlage svetopisemskih besedil bo udeležence vpeljal in vodil k molitvi, skozi seminar pa se bodo prepletali njegovi nagovori, pesem in slavilna molitev. P. Linić se je rodil v Svilnu pri Rijeki. V duhovnika je bil posvečen leta 1967. Doktoriral je iz teologije in opravil specializacijo iz liturgike. Posebno področje njegovega pastoralnega dela je kateheza mladih. Deluje v Samoboru pri Zagrebu.

V Domu duhovnosti Kančevci bodo od torka, 25., do nedelje, 30. septembra 2012, potekale osebno spremljane duhovne vaje, ki jih bodo vodili s. Terezija Žerdin SSK, s. Teresa Cachot FMM in br. Primož Kovač OFMCap. Program bo udeležencem omogočili globinsko srečanje s seboj. Večina časa bo namenjenega osebni molitvi in premišljevanju, ki ju bodo usmerjala besedila iz Svetega pisma. V pomoč bodo tudi dnevni pogovori s spremljevalcem in besedila iz duhovne izkušnje sv. Frančiška Asiškega.


Dodatne informacije dobite v Domu duhovnosti Kančevci, tel. 02/554–10–78, GSM: 041/780–109 ali po e-pošti na naslovu: [email protected]. Prim. tudi www.kapucini.si.