Piknik družin Aninega sklada

21.7.2013 Dolenjske Toplice Družina
Piknik družin Aninega sklada leta 2011 - Foto Anin Sklad Piknik družin Aninega sklada leta 2011 - Foto Anin Sklad

Anin sklad v nedeljo, 21. julija 2013, na jasi v zeleni katedrali v piknik centru v Dolenjskih Toplicah pripravlja srečanje družin, ki bo potekalo pod geslom Družina v letu vere.

Srečanje se bo ob 10.00 začelo s sveto mašo, pri kateri bodo petje in sodelovanje udeležencev organizirale sestre usmiljenke. Od 11.30 do 12.30 bo čas za kosilo, od 13.00 bo na vrsti program, ki bo med drugim vključeval kopanje v odprtem bazenu, aktivnosti s športnimi animatorji, voden pohod po gozdni učni poti in druge dejavnosti. Od 16.30 dalje bo potekal popoldanski program.

Dejavnost ustanove Anin sklad je prednostno namenjena družinam z naslednjimi nameni:

  • da bi bile družine številčnejše;
  • da bi se več staršev odločalo za tretjega in četrtega otroka;
  • da bi bile številčnejše družine v družbi bolj razumljene;
  • da bi se družine med seboj spoznavale in se podpirale;
  • da bi se pospeševal pozitiven odnos do zdravega družinskega življenja;
  • da bi bilo javno »ozračje« naklonjeno družinskim vrednotam;
  • da bi bile družine z več otroki obravnavane prednostno ...

Anin sklad je dobrodelna, nevladna, neprofitna in nepolitična ustanova. Konec leta 1998 so jo ustanovili redovniki in redovnice. Njen namen in poslanstvo sta usmerjena v posredovanje materialne in duhovne pomoči ter v osebno spremljanje družin, ki si želijo otroka oziroma enega otroka več, pa so v kakršni koli stiski.


Dodatne informacije dobite na sedežu Aninega sklada na Poljanski cesti 6 v Ljubljani pri gospe Mariji Šterbenc na GSM: 031/327–768 ali po e-pošti na naslovu [email protected].