Pogovori za dušo – srečanja namenjena čustveni podpori in pomoči pri soočanju z različnimi življenjskimi stiskami

13.1.2022 ob 17:00 Celje Dom sv. Jožef, Izobraževanja
Voditelj: mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih. Voditelj: mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih.

Dom sv. Jožef Celje vabi na srečanja, ki so namenjena čustveni podpori in pomoči pri soočanju z različnimi življenjskimi stiskami Pogovori za dušo. Pogovori potekajo preko aplikacije ZOOM.

Pripravljajo srečanja, ki so namenjena čustveni podpori in pomoči pri soočanju z različnimi življenjskimi stiskami, psihičnimi težavami, obremenitvami, stresom, posledicami epidemije COVID-19. Odprta so za vse, ki imajo interes in čutijo potrebo po tovrstni podpori, pridružijo pa se lahko v katerem koli terminu.

Udeleženci bodo pridobili znanja in veščine, ki bodo v pomoč pri sproščanju, notranjem umirjanju, spoprijemanju s tesnobo, strahom, zaskrbljenostjo, depresivnostjo, težavami s spanjem, pri uravnavanju svojih čustev, razvijanju sočutja in urejanju odnosov z drugimi ljudmi. Srečanja bo vodil klinični psiholog in psihoterapevt z dolgoletnimi izkušnjami. Na srečanjih bo priložnost za pogovor in izmenjavo izkušenj med udeleženci.

Voditelj: mag. Drago Tacol, univ. dipl. psih., specialist klinične psihologije, kognitivno-vedenjski psihoterapevt

Termini srečanj: 

  • četrtek, 13. januarja 2022, ob 17.00
  • četrtek, 27. januarja 2022, ob 17.00

V času ostrejših ukrepov zaradi epidemije Covid-19 in še posebej zaradi novega seva omicron, srečanja potekajo preko aplikacije ZOOM. Prijavite se na [email protected] ali na 059 073 800 in poslali vam bomo “zoom povezavo”.