Romanje in Marijanske duhovne vaje ob stoletnici fatimskih dogodkov

6.8.2017 Trnava, Slovaška Marija, Romanje

Odbor za posvetitev Jezusovemu in Marijinemu Srcu vabi med 6. in 10. avgustom 2017 na romanje in Marijanske duhovne vaje na Slovaško ob stoletnici fatimskih dogodkov.

Vsebina duhovnih vaj pod vodstvom p. Antona Nadraha in prof. Antona Štruklja bo naravnana na stoletnico fatimskih prikazovanj. Ob tej priložnosti bodo obiskali tudi grob slovaškega škofa Pavla Hnilice, gorečega častilca fatimske Marije ter Jezusovega in Marijinega Srca. V njegovi pretresljivi življenski zgodbi prepoznamo uresničitev fatimskih prerokb. Bil je osebni prijatelj svetega Janeza Pavla II. S svojim pričevanjem v Sloveniku (Rim) leta 2000, ter na Ptujski Gori in v Stični leta 2004, je odločilno podprl nastanek in razvoj Združenja posvečenih JMS v Sloveniji. Med romanjem bo tudi sveta maša v bližini njegovega groba v stolnici v Trnavi pod vodstvom tamkajšnega škofa msgr. Jana Oroscha.

Duhovne vaje v okviru Združenja posvečenih JMS, so kot običajno namenjene duhovnikom, diakonom in župnijskim animatorjem posvetitve JMS. V avtobusu je le še nekaj prostih mest. Prijave sprejema agencija Aritours.

Združenje posvečenih Jezusovemu in Marijinemu Srcu