Skupina za razvezane v Celju

6.2.2018 ob 19:00 Celje Družina, Predavanje, Škofija Celje, Kateheza

V celjski škofiji bo začela delovati skupina za razvezane. Prvo srečanje bo v torek, 6. februarja 2018, ob 19. uri v kapucinskem samostanu (Breg 18, Celje).

Na prvem srečanju bo na sporedu predavanje p. dr. Viljema Lovšeta DJ Ločen/a - kaj pa zdaj?

Krhki smo. Nihče ob poroki ne misli, da se bo ločil. Pa se vendar zgodi. Kaj pa zdaj? Skušnjava me sili v obup, v zapiranje vase. Najslabše je, če se zaprem. Tudi beg ne pomaga. Moški to rešujemo na svoj način, ženske pa tudi. Tvegaj in se pridruži skupini tistih, ki so šli skozi enako preizkušnjo. Povabim te, da prisluhneš pričevanjem in premisliš. Pot se nadaljuje. Nisi sam. Naprej gremo skupaj. Odkrijemo, da blagoslova in lepote ni konec. Skupaj odkrijemo priložnost za rast in dozorevanje v Ljubezni.

Dobrodošli vsi z izkušnjo ločitve in tudi tisti, ki vas ta tema zanima, ker imate med svojimi prijatelji ali v sorodstvu koga, ki ima to izkušnjo ter ga želite globlje razumeti v njegovi stiski.

Na spletni strani http://srcerazvezani.si/ najdete razne vsebine na temo razveze in povabila na mnoge dogodke tekom leta za vse z izkušnjo ločitve.

Povabljeni tudi k sveti maši v cerkev sv. Cecilije ob 18. uri.