Slovenska karitas začenja z dobrodelno akcijo 'Otroci nas potrebujejo', ki je namenjena zbiranju finančnih sredstev za pomoč s šolskimi potrebščinami

23.6.2023 Ljubljana Karitas, Solidarnost
Slovenska karitas ob zaključku šolskega leta začenja z dobrodelno akcijo Otroci nas potrebujejo, ki je namenjena zbiranju finančnih sredstev za pomoč s šolskimi potrebščinami za 12.000 socialno ogroženih otrok. Istočasno pričenja z zbiranjem prošenj socialno ogroženih družin za pomoč v prihodnjem šolskem letu. Neposredna pomoč bo v juliju in avgustu realizirana v obliki paketov šolskih potrebščin ali bonov oz. naročilnic za nakup delovnih zvezkov in šolskih potrebščin.
 
Poletje je čas, ko je za otroke treba kupiti šolske potrebščine in delovne zvezke že za novo šolsko leto. Za mnoge družine v Sloveniji je to zelo velika skrb in težko uresničljiva naloga. Karitas zbira sredstva za pomoč s šolskimi potrebščinami za 12.000 socialno ogroženih otrok v Sloveniji.
 
Darove zbiramo:
Slovenska karitas,
Kristanova ulica 1,
1000 Ljubljana
TRR: SI56 0214 0001 5556 761,
sklic: SI 00 362, namen:
Otroci nas potrebujejo.
 
Darujete lahko tudi s poslanim sporočilom SMS s ključno besedo ZVEZEK5 na 1919 in prispevali boste 5 EUR za šolske potrebščine.
 
Zvezki se zbirajo v vseh papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More, kjer je do konca julija mogoče po polovični ceni kupiti in darovati kvaliteten zvezek. Vse podrobnosti v priponki in na Otroci nas potrebujejo, potrebujejo našo podporo za novo šolsko leto.
 
Več informacij najdete tukaj.
 
Iskrena hvala!