Srečanje družin Aninega sklada

14.4.2012 ob 10:00 Ljubljana Družina, Laik, Mladina

Anin sklad v soboto, 14. aprila 2012, v župniji Sv. Jakob ob Savi (Šentjakob 33) v Ljubljani pripravlja tradicionalno srečanje družin, na katerem bodo praznovali družinski dan.

Letno srečanje se bo začelo ob 10.00 z mašo, ob 12.00 bo na vrsti program Pod skalco, ki bo med drugim vključeval igrico Mama je izgubila uro. Ob 13.00 bodo za otroke organizirali varstvo, za starše pa predavanje gospe Andreje Poljanec z naslovom Vzgoja otrok in mladostnikov. Ob 14.00 bo kosilo, nato pa bodo animatorji Aninega sklada pripravili program za otroke, za starše in druge udeležence pa bo priložnost za pogovor s predavateljico, vodstvom Aninega sklada, druženje ter povezovanje med družinami.

Dejavnost ustanove Anin sklad je prednostno namenjena družinam z naslednjimi nameni:

  • da bi bile družine številčnejše;
  • da bi se več staršev odločalo za tretjega in četrtega otroka;
  • da bi bile številčnejše družine v družbi bolj razumljene;
  • da bi se družine med seboj spoznavale in se podpirale;
  • da bi se pospeševal pozitiven odnos do zdravega družinskega življenja;
  • da bi bilo javno »ozračje« naklonjeno družinskim vrednotam;
  • da bi bile družine z več otroki obravnavane prednostno ...

Anin sklad je dobrodelna, nevladna, neprofitna in nepolitična ustanova. Konec leta 1998 so jo ustanovili redovniki in redovnice. Njen namen in poslanstvo sta usmerjena v posredovanje materialne in duhovne pomoči ter v osebno spremljanje družin, ki si želijo otroka oziroma enega otroka več, pa so v kakršni koli stiski.


Dodatne informacije dobite na sedežu Aninega sklada na Poljanski cesti 6 v Ljubljani pri gospe Mariji Šterbenc, GSM: 031/327–768, e-naslov: [email protected]. Prim. tudi spletno stran http://anin-sklad.rkc.si/.