Dan odprtih vrat ob Svetovnem dnevu brezdomstva

10.10.2018 Ljubljana Dobrodelnost, Prostovoljstvo
Silvestrovanje za brezdomce, ki ga vsako leto pripravlja Vincencijeva zveza dobrote - Foto: Družina Silvestrovanje za brezdomce, ki ga vsako leto pripravlja Vincencijeva zveza dobrote - Foto: Družina

Ob Svetovnem dnevu brezdomstva, ki bo v sredo, 10. oktobra 2018, Društvo prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote pripravlja Dan odprtih vrat, ki bo od 8.00 do 20.00 potekal v Dnevnem centru za brezdomce v Plečnikovem podhodu 1 v Ljubljani. 

Društvo prostovoljcev VZD bo na Prešernovem trgu med 10. in 15. uro skupaj z nekaterimi ostalimi organizacijami, ki delujejo na področju brezdomstva, pripravilo stojnico, na kateri bodo ozaveščali javnost o dnevu brezdomstva in svojem delu ter vabilo mimoidoče na Dan odprtih vratv Dnevni center za brezdomce. 

Društvo prostovoljcev VZD bo prisostvovalo tudi na novinarski konferenci, ki jo ob dnevu brezdomstva pripravlja Založba Družinana Krekovem trgu 1 ob 12. uri, kjer bodo predstavili roman Tanje Mlakar z naslovom Klošarka

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Nušo Zavašnik iz Društva prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote, tel. št. 040 346 487.