Dobrodelni koncert Ustanove Anin sklad, ki pomaga družinam z več otroki

15.2.2017 ob 18:00 Ljubljana Družina, Koncert, Prostovoljstvo

Ustanova Anin sklad, ki povezuje družine z več otroki, vabi na dobrodelni koncert, ki bo v sredo, 15. februarja, ob 18. uri v dvorani Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano. Geslo koncerta je "Ljubezen nikoli ne mine". Poleg družin bodo nastopili priznani glasbeniki, ki so se odpovedali honorarju z željo, da čim več ljudi daruje za družine, ki potrebujejo pomoč. Veseli nas, da svoj delež prispeval Radio Ognjišče, ki bo posnetek dobrodelnega koncerta tudi predvajal, med posnetkom pa bo mogoče darovati za družine v stiski.

Na koncertu, ki ga bo povezoval voditelj na Radiu Ognjišče Jure Sešek, bodo nastopili Slovenski oktet, Manca Izmajlova, Alpski kvintet, Oto Pestner, Andrej Šifrer, Tone Rus z družino, Luka Sešek, Kvartet Štiglic, Družina Ivančič in otroci iz družin Kostanjšek, Štigl, Rabak, Drenik in Žebovec.

Naša ustanova deluje že več kot 18 let in združuje približno 350 družin z več kot 2200 otroki. Pomagamo jim na več načinov. Redno mesečno finančno pomoč prejema okrog 140 družin, drugim pomagamo po svojih zmožnostih. Udeležujejo se naših srečanj, ki jih organiziramo od dva do trikrat letno, spomladi se srečamo na družinskem dnevu v Šentjakobu ob Savi, poleti ob godu sv. Ane v Dolenjskih Toplicah, včasih se srečamo še ob kakšni drugi priložnosti.

Ustanova Anin sklad si prizadeva, da bi se več staršev odločalo za tretjega in četrtega otroka, da bi bile številčnejše družine v družbi bolj razumljene, da bi se med seboj spoznavale in se podpirale, da bi se pospeševal pozitiven odnos do zdravega družinskega življenja in da bi bilo javno »ozračje« naklonjeno družinskim vrednotam.

Za dodatna informacije smo vam na voljo na številkah 051 390 787 (Alen Salihović) in 051 317 533 (Marija Šterbenc), kjer boste lahko izvedeli tudi, kako pomagati družinam. Lahko pa pišite na naslova: [email protected] ali [email protected].

Marija Šterbenc, predsednica uprave Aninega sklada