Informativna dneva za program geštalt pedagogike na Teološki fakulteti

10.6.2013 Ljubljana in Maribor Izobraževanje , Teološka fakulteta
Teološka fakulteta v Ljubljani Teološka fakulteta v Ljubljani

Na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani so letos dobili akreditacijo za univerzitetni izpopolnjevalni program iz geštalt pedagogike. Z izobraževanjem bodo začeli jeseni, v juniju pa v Ljubljani in Mariboru pripravljajo informativna dneva:

Informativni dan na Teološki fakulteti UL (v predavalnici št. 1 v drugem nadstropju) na Poljanski cesti 4 v Ljubljani bo v ponedeljek, 10. junija 2013, ob 16.00.

Informativni dan na Teološki fakulteti UL (v drugem nadstropju) na Slovenski ulici 17 v Mariboru bo v četrtek, 13. junija 2013, ob 16.00.

Tovrstnega izobraževanja na neformalni ravni se je doslej udeležilo pet skupin s približno 30 udeleženci, ki ugotavljajo, da jim je geštalt pedagogika pri vzgojnem in pastoralnem delu v veliko pomoč. Odslej bo to izobraževanje potekalo na univerzitetni ravni, kar pomeni, da ga bodo kandidati tudi lažje formalno uveljavili.


Večina informacij je na voljo v priloženi zgibanki, le-te pa so na voljo tudi na domači strani Teološke fakultete Univerze v Ljubljani, na strani Društva za krščansko geštalt pedagogiko ali pri koordinatorju izobraževanja prof. dr. Stanku Gerjolju na GSM 041/575–537 oz.po e-pošti na naslovu [email protected].