Kdo daje, kdo prejema?

10.9.2012 ob 11:00 Ljubljana Laik

Novinarska konferenca ob predstavitvi Socialnega tedna 2012

V predavalnici Socialne akademije na ulici Janeza Pavla II. 13 v Ljubljani bo v ponedeljek, 10. septembra 2012, ob 11.00, potekala novinarska konferenca, na kateri bodo predstavili letošnji Socialni teden.

Socialni teden v Sloveniji četrto leto zapored organizira Socialna akademija. Na novinarski konferenci bodo predstavili vsebinske poudarke, govorce, dogodke in podrobnosti letošnjega dogajanja, ki se bo pod naslovom Kdo daje, kdo prejema? po vsej Sloveniji odvijalo med 17. in 22. septembrom 2012.

Govorca bosta direktor Socialne akademije in vodja projekta Matej Cepin ter predstavnik organizatorjev dogodkov na lokalni ravni Janko Korošec. Letošnji Socialni teden bo vključeval okoli 30 dogodkov. Vsako leto pritegne večjo množico udeležencev in organizatorjev. Tokrat bo osrednja tema medgeneracijsko sodelovanje s poudarkom na medsebojni izmenjavi in preraščanju občutka izkoriščanosti. Med drugim bodo odkrivali, ali Slovenijo vodijo odgovorni ljudje ter kako se predstavniki različnih generacij vključujejo v družbo.

Brezplačno parkiranje bo možno na prostoru za cerkvijo sv. Jožefa na Poljanah v Ljubljani (uvoz z Zarnikove ulice), pri čemer je potrebno rezervacijo prehodno najaviti na enem od v nadaljevanju navedenih kontaktov.


Dodatne informacije dobite na sedežu Socialne akademije na ulici Janeza Pavla II. 13 v Ljubljani, tel. 01/439–97 –95, GSM: 031/251–915, e-naslov: [email protected].