Novo šolsko leto na Škofijski gimnaziji A. M. Slomška in v Dijaškem domu A. M. Slomška

Pouk se bo v šolskem letu 2014/2015 pričel v ponedeljek, 1. 9. 2014, ob 8. uri, kjer se bodo vsi dijaki in profesorji ter ga. ravnateljica Irena Rebolj Kraner zbrali na ploščadi med telovadnico in šolo. Po uvodnem pozdravu g. direktorja ter kratkem bogoslužju bo pouk potekal v matičnih učilnicah.

Sveta maša za uspešno šolsko leto bo v ponedeljek, 8. 9. 2014, ob 13. uri v mariborski stolni cerkvi svetega Janeza Krstnika.

Matične učilnice za dijake prvih letnikov so v pritličju šole. Poimenski seznami dijakov za posamezne razrede prvih letnikov (1.a, 1.b, 1.c in 1.d) bodo nalepljeni na vratih omenjenih učilnic (in na oglasni deski v pritličju šole), kjer bodo novince pričakali tudi razredniki.
Šolskih potrebščin ne bodo potrebovali, le pisalo, beležko, torbo ali vrečko za učbenike iz Šolskega učbeniškega sklada ter copate.

V Dijaškem domu A. M. Slomška se bodo srečali že v nedeljo, 31. 8. 2014, kjer jih bodo pričakali vzgojitelji ter ga. ravnateljica Lidija Hamler.

Dodatne informacije dobite na sedežu Zavoda Antona Martina Slomška na Vrbanski cesti 30 v Mariboru pri gospe Silvi Belšak na tel. št.: 0590/92 207 ali po e-pošti na naslovu: [email protected]