Premiera multimedijskega recitala Obrazi notranje moči

Zavod Antona Martina Slomška v Mariboru ob petnajsti obletnici Škofijske gimnazije pripravlja premiero multimedijskega recitala Obrazi notranje moči, ki bo v torek, 20. marca 2012, ob 19.00 v dvorani Zavoda.

Škofijska gimnazija je začela delovati pred petnajstimi leti. Mesec marec je bil v zgodovini Zavoda pomemben, saj je bil le-ta 23. marca 1996 vpisan v sodni register javnih ustanov, 3. marca 1997 je potekal prvi razpis za vpis prve generacije dijakov za šolsko leto 1997/98, 19. marca 2007 pa je bil blagoslovljen temeljni kamen za začetek gradbenih del na Vrbanski cesti 30 v Mariboru. V letu petnajste obletnice ustanove je le-ta vključena tudi v dogajanja Evropske prestolnice kulture. V sklopu teh prireditev so z nekdanjimi in aktualnimi dijaki ter profesorji in vzgojitelji, predvsem v sodelovanju z Dijaškim domom, pripravili tudi multimedijski recital meditacij Alenke Rebula z naslovom Obrazi notranje moči.


Več o predstavi Obrazi notranje moči.


Dodatne informacije dobite v Zavodu Antona Martina Slomška na Vrbanski cesti 30 v Mariboru pri gospe Silvi Belšak, tel. 0590/922–07, e-naslova: [email protected] ali [email protected].