Ritem srca 2024 [posodobljeno]

21.5.2024 Ljubljana Glasba, Mladina, Radio Ognjišče

Radio Ognjišče tudi letos pripravlja festival sodobne krščanske glasbe “Ritem srca”. Potekal bo v torek, 21. maja, od 17.30 naprej v Šentvidu v Ljubljani.

Na letošnjem festivalu se bo predstavilo deset novih pesmi, ki jih bodo zapeli: Mitja Ferenc, Matej Šoklič, Neža in Damjan Pančur, Manca Hribar, Anette, I AM!, Antonio Tkalec in Janez Ferlež, Bena Briški, Lucija Rejec in skupina Svetnik. Vsa glasba bo izvedena v živo ob spremljavi festivalskega banda, ki ga sestavljajo odlični glasbeniki. Vse skladbe po festivalu izdamo na digitalnem albumu, ki je za poslušanje in nakup dostopen prek spletnih ponudnikov pretočne glasbe.

Zaradi dežja smo se odločili, da festival Ritem srca 2024 s foruma Zavoda sv. Stanislava prestavimo v Športno dvorano OŠ Alojzija Šuštarja.

Osrednje dogajanje se bo začelo ob 19.30 na glavnem odru s predskupino Stična band, že pred tem pa bo od 17.30 prizorišče zaživelo ob pestri ponudbi stojnic ter dogajanja na Malem odru.

Vstopnice za Ritem srca so že na voljo preko spleta (spletna stran Katoliške mladine ali Radia Ognjišče) po predprodajni ceni (10 evrov), na dan dogodka pa na prizorišču (12 evrov). Ritem srca je družinam prijazen festival. Za otroke do vključno 10. leta starosti je vstop prost!

Večje skupine (več kot 15 oseb) lahko na spletni strani Katoliške mladine prejmejo dodaten, 20-odstotni popust.

Festival Ritem srca tudi z dobrodelno noto

Podjetje iz Kranja je festivalu darovalo 500 plastenk vode ACTIVE O2 – naravno mineralno vodo iz Bavarskih Alp z dodanim naravnim kisikom. Izkupiček od prodaje vode z okusom bomo namenili mladi mamici samohranilki s tremi otroki, od katerih sta dva hudo bolna.

Na Ritmu srca bodo študentije Medicinske fakultete iz Ljubljane, združeni v društvu Misli na srce, sodelovali pri promociji krvodajalstva. Določali bodo krvne skupine in skupaj pridobivali nove kandidate za prostovoljno darovanje krvi, ki je v Sloveniji močna tradicija.

Dobrodošli na prazniku sodobne krščanske glasbe 21. maja!

Več: Ritem srca - Ritem srca (ognjisce.si)