Odločanje je hudo!

7.3.2014 Nova Štifta na Dolenjskem Duhovne vaje, Mladi, Post

Na Društvu SKAM smo pripravili postni duhovni vikend na temo kako se odločati in sprejemati dobre odločitve. Duhovni vikend smo poimenovali z naslovom: Odločanje je hudo! Beseda hudo nas spomni na nekaj težkega pa tudi na to, da je odločanje pogosto izziv. Pobliže si bomo ogledali lik Sv. Petra in ob njegovih padcih in vzponih iskali kaj nam lahko pomaga, da bi lažje sprejemali dobre odločitve. Prav tako bo priložnost za pogovor ali spoved, za molitev pred Najsvetejšim. Seveda pa ne manjkalo časa za spoznavanje in druženje.

Duhovni vikend je tako za srednješolce kot za študente, saj so vsebine pripravljene tako, da udeleženci lahko izbirajo med dvema možnostima, npr. daljša puščava oz. osebno delo z Božjo besedo ali krajša puščava in pogovor v skupini. Duhovni vikend bo potekal od 7. do 9. marca 2014 v Novi Štifti na Dolenjskem.

Vodijo ga duhovnik, redovnica, študentski par in bogoslovec. Več informacij vam je na vojo na spletni strani Društva SKAM: http://www.drustvo-skam.si/dv/srednjesolci.php in elektronskem naslovu [email protected].