Vabilo na javno tribuno: spremembe trga dela za dvig konkurenčnosti

12.3.2013 ob 17:00 Ljubljana, Hotel Slon (Kavarna 2) Fakulteta za poslovne vede

Pobuda za Pravično in svobodno družbo Fakultete za poslovne vede v obdobju iskanja rešitev za dvig konkurenčnosti slovenskega gospodarstva vabi na 3. javno tribuno z naslovom Spremembe trga dela za dvig konkurenčnosti (Forum o izboljšanju delovanja trga dela v Sloveniji), ki bo potekala v torek, 12. marca 2013, ob 17.00 v Hotelu Slon (Kavarna 2) v Ljubljani.

Z vami bodo razpravljali: mag. Andrej Vizjak, dr. Jana Jereb, mag. Mateja Forstnarič in mag. Samo Hribar-Milič. Javno tribuno bo vodil: dr. Žiga Andoljšek. Trajanje: 90 minut

Za dodatne informacije se obrnite na sedež Fakultete za poslovne vede na Ciril-Metodovem trgu 9 v Ljubljani, na tel. 01/3602 884 ali 0820/52 300 ali e-naslov [email protected]. Udeležba na forumu je brezplačna, vendar ob obvezni potrditvi (najkasneje do vključno 10. marca 2013) zaradi zagotovitve ustreznega števila sedišč na prizorišču. Če vas dogodek zanima in bi se ga želeli udeležiti, ste vabljeni, da to storite s klikom na sledečo povezavo (povezava vas pripelje na spletni obrazec, kjer je treba vstaviti kontaktne podatke in potrditi udeležbo): Potrdite udeležbo.

Javna tribuna skupine za razmislek Pravična in svobodna družba je periodična odprta tribuna o konkretnem vprašanju oziroma rešitvi, ki se nanaša na aktualno dogajanje v slovenskem oziroma mednarodnem družbeno-političnem ali gospodarskem okolju. Zaželeno je aktivno sodelovanje vseh, tudi obiskovalcev iz občinstva. Namenjena je gospodarstvenikom, strokovnjakom s posameznih področij, nosilcem političnih pristojnosti, izvajalcem izobraževalnega procesa, oblikovalcem javnega mnenja, mladim in vsem, ki jim vprašanja ureditve družbenega okolja in stanja vrednot v Sloveniji pomenijo pomemben vidik osebne uspešnosti in kakovosti družbenega življenja v obče.


Poročilo


Fakulteta za poslovne vede | Ciril-Metodov trg 9 | 1000 Ljubljana | Pobuda za pravično in svobodno družbo